De toetsweek van mijn dochter is inmiddels afgelopen en ze vertrouwt erop dat ze heel goed gewerkt heeft. Daar ben ik blij om. In de toetsweek maak ik er een gewoonte van om elke dag iets mee te geven en met een moeder met zo een hobby, wordt dat dus mooi ingepakt.

Een van de dagen kreeg ze dus een koekje mee dat in mooi designpapier was gewikkeld. Letterlijk om het koekje rollen, 2 nietjes aan de uiteinden en klaar is Hillery.
Het stuk papier is:
5 x 8 inch of 21 x 14 cm.

De gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen, mag je dat doen door te klikken op de foto hierboven en via de site van Stampin Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig. Je mag ook een email sturen naar info@athillerys.nl. Ik verzorg dan graag de bestelling voor je.

Hillery

Groetjes,