Deze kaart is gemaakt met restjes kaartkarton (cardstock) dat ik overhad van andere projecten. De inspiratie kwam dus echt uit het kijken naar al mijn restjes. De kleuren zijn samen in eerste instantie niet een voor de hand liggende combinatie, maar ik vind het echt mooi geworden.

De afmetingen van de kaart zijn 10½ x 10½ cm of 4⅛ x 4⅛ inch.
Ik heb voor de darling label pons gekozen, maar heb je die niet gebruik een andere passende pons met tekst of knip je eigen vorm uit.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen, mag je dat doen door te klikken op de foto hierboven en via de site van Stampin Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig. Je mag ook een email sturen naar info@athillerys.nl. Ik verzorg dan graag de bestelling voor je.

Groetjes,

Hillery