We zijn druk bezig met de organisatie van ons feestje en dit pakje is ook een kandidaat om als presentje te dienen. Mooi praktisch en snel gemaakt, want denk eraan dat je niet dagen lang bezig wil zijn met de presentjes. Ze moeten makkelijk gemaakt kunnen worden en ook nog heel erg mooi en elegant zijn. Het is ook nog mooi dat ze niet zoveel materiaal gebruiken. Ik heb de pretty label pons gebruikt maar kan met bijna iedere pons maar je kan je tekst ook gewoon uitknippen

Afmetingen:
Papier: 15 x 14 cm of 6 x 5½ inch
Rillen:
Lange zijde: 4½, 7, 11½, 14 cm of 1¾, 2¾, 4½, 5½
Korte zijde: 1, 11½ cm of ½, 4½ inch


Wil je een van de gebruikte producten bestellen, mag je dat doen door te klikken op de foto hierboven en via de site van Stampin Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig. Je mag ook een email sturen naar info@athillerys.nl. Ik verzorg dan graag de bestelling voor je.

Groetjes,

Hillery