Deze papier serie share what you love is heel erg bijzonder. Het is gemaakt ter ere van het 30 jarig jubileum van Stampin’Up, vandaar de champagne gloed erin. Ik heb er echt van genoten en vind het jammer dat het na 3 juni niet meer te koop zal zijn. Daarentegen komt er zulke nieuwe design papier ervoor in de plaats, dat ik moeite heb te kiezen wat ik wel en niet moet kopen. Waarschijnlijk zal ik dus allemaal kopen.

Afmetingen:
Papier 11 x 18 cm of 4½ x 7 inch
Rillen korte zijde: 1, 2, 3, 4 inch of 2½, 5, 7½, 10 cm
Rillen lange zijde: ½, 1½, 5½, 6½, inch of 1, 4, 14, 17 cm


Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen, mag je dat doen door te klikken op de foto hierboven en via de site van Stampin Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig. Je mag ook een email sturen naar info@athillerys.nl. Ik verzorg dan graag de bestelling voor je.

Groetjes,

Hillery