En nog een keer de enveloppe pons bord. Het is nog maar 2 weken te bestellen, dus grijp je kans. Je kan er dus hele mooie doosjes mee maken van heel veel soorten formaten. Deze keer is het gemaakt met de brights design papier series. In deze kleurfamilie zitten de felste kleuren waaronder dus de poppy parade en de granny apple green. Als je van felle kleuren houdt is deze serie voor jou.

Afmetingen:
Papier 6 x 6 inch of 15,2 x 15,2 cm
Rillen 1½ , 3 , iets over het randje van de pons bord of 3,8 en 7,6 en ook iets over het randje van de pons bord

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery