Hier nog een laatste project met spullen uit de catalogus die tot 4 juni actief is. Vanaf 4 juni is dit mooie design papier niet meer te koop. Wil je het nog hebben, aarzel niet maar stuur mij gelijk een mail. De bijbehorende kaarten zie je morgen in mijn blog, dus kom gezellig morgen terug.

Afmetingen:

eindafmetingen van de doos 4 x 4 inch of 10 x 10 cm
Voor de onderkant nodig een stuk cardstock van 6 x 6 inch of 15 x 15 cm
Iedere zijde rillen op 1 inch of 2½ cm
Voor het deksel snijden we een stuk 5½ x 5½ inch of 13 x 1 cm
Iedere zijde rillen op ¾ inch of 1½ cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery