Ok hier is die dan. Mijn eerste doos gemaakt met het nieuwe papier van Stampin Up uit de nieuwe catalogus. Het is prachtig. Deze catalogus gaat 4 juni live en dan kunnen we uiteraard los gaan. Heb jij al een bestellijstje klaar liggen? Ik wel en die is heel erg lang. Wil je iets bestellen, geef het dan door want op 4 juni ga ik een bestelling doen.

Afmetingen:
Eindproduct: 7 x 2 x 2 inch of 18 x 5 x 5 cm
Papier: heel vel A4
Rillen lange zijde: 2, 9, 11 inch of 5, 23, 28 cm
Rillen korte zijde: 2, 4, 6, 8 inch of 5, 10, 15, 20 cm *

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery