Ik ben met plezier begonnen met het werken met nieuwe spullen uit de catalogus die vandaag live is gegaan. Deze serie met de de vogels is een van mijn favorieten. Het is kleurrijk en zomers. Je kan er alle kanten mee op.
De bijpassende stansen maken het geheel mooi af. Uiteraard kan je ervoor kiezen om de vogels in te kleuren met Stampin Blends, maar nu vond ik het papier druk genoeg. Ik zal een andere keer laten zien hoe je ze ook kan inkleuren met blends.

Afmetingen:
Papier: 12 x 12 inch of 30,5 x 30,5 cm
ene zijde rillen op: 1, 3¾, 8¼, 11 inch of 2,5 – 9,5 – 21 – 28 cm
andere zijde: 1, 3¾, 6½, 9¼ of 2,5 – 9,5 – 16,5 – 23,5 cm

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery