Zoals elk jaar komt er weer nieuw design papier uit, die in alle kleuren verkrijgbaar is. Het wordt in setvorm per kleurfamilie aangeboden. Elk jaar komen er ook 5 nieuwe kleuren erbij die 2 jaar lang bij ons blijven. Deze keer heb ik gewerkt met een van deze nieuwe kleuren namelijk de Rococo rose. De andere kleuren zijn, Seaside spray, Terracotta tile, Pretty peacock en Purple posy, Deze laatste kleur is terug genomen uit de verkoop omdat er een fabrieksfout in zat. Dat zijn ze nu aan het vervangen en binnenkort zal ook die kleur weer te koop zijn.

Afmetingen:
Rococo rose papier: 6¼ x 6⅜ inch of 16 x 16,5 cm
Rillen op de 6⅜ kant: 2¼, 2⅝ of 5,5 – 6,5 cm
rillen op de 6¼ kant: beide zijden ⅜
Draai het papier weer terug naar de 6⅜ kant en ril aan de ene kant op 1½ inch of 4 cm en aan de andere kant 4⅞ inch of 4 cm.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery