Als je een traktatie moet maken voor de klas of voor een feestje dan zijn de oreo koekjes een ideaal cadeau. Maak er een mooie verpakking bij en je hebt gelijk een onweerstaanbare traktatie. Deze keer gemaakt met de kleurrijke Perennial Essence serie. Er komen zoveel kleuren voor in deze serie, dat je bijna iedere kleur die je hebt ervoor kan gebruiken.

Afmetingen:
Papier Crushed curry: 11 x 6¼ inch of 28 x 16 cm
Rillen: ½, 1¾, 5¾ inch, 7 of 1, 4, 14, 17 cm
Groene cardstock: 3¼ x 4¾ inch of 9,5 x 12,5 cm
Perennial essence dsp: 3¼ x 4½ inch of 9 x 12 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery