Ik heb weer een mooi doosje gemaakt (al zeg ik het zelf), met de populairste serie uit deze catalogus ( dat denk ik tenminste). Het is zulk mooi papier en zo veelzijdig. Je kan er echt alle kanten mee op. In dit geval heb ik er een lipgloss sleutelhanger in gedaan, omdat ik er iemand in het bijzonder bij in gedachten heb, maar uiteraard kan je met wat kleine aanpassingen de doos op je eigen maat maken. Wil je dat ik je daarbij help, mail, bel of laat een berichtje achter onder deze post.

Afmetinging:
Papier: 7 x 7¾ inch of 18 x 19 cm
Rillen 7 inch/18 cm zijde: ⅝, 5⅞, 6½ inch of 1,5 – 15 – 16,5 cm
Rillen 7¾ inch of 19 cm: 3, 3⅝, 6⅝, 7¼ of 7,5 – 9 – 16.5 – 18 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery