Als er iemand jarig is, vooral een puber, wil je het geldcadeau dat ze bijna altijd willen, toch mooi verpakt geven. Zo een biljet in een witte enveloppe is vaak toch maar saai. Daarom heb ik een doosje bedacht waarin ik makkelijk twee mini chocoladereepjes kan doen en een biljet ertussen.

Afmetingen:
Papier: 6½ x 7 of 6½ x 7½ inch of 16 x 19,5 cm
Rillen korte zijde: 2¼, 3, 5¼, 6 inch of 5,5 – 7,5 – 13 – 15 cm
Rillen lange zijde: ¾, 1½, 6, 6¾ inch of 2 – 4 – 15,5 – 17,5 cm

Gebruikte materialen:


Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery