Dit cadeau is voor iemand die net zo weg is van deze hobby als ik. Ze heeft nog niet zoveel spullen dus ik weet dat als er een feestje is precies waar ze blij van wordt. Altijd leuk als je je hobby met iemand deelt. Deze heb ik gemaakt met de incolors van dit jaar in combinatie met het design papier waar ook alle incolors in voorkomen namelijk de woven threats papierserie.

Afmetingen:
Papier: 10½ x 8¼ inch of 27 x 21 cm
Rillen lange zijde: 3¼, 4¾, 8, 9½ inch of 8 – 12 – 20 -24 cm
Rillen korte zijde: 1½ inch of 4 cm aan beide zijden


Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery