Dit tasje heb ik voor het eerst gezien op het youtube kanaal van Nigezza. Uiteraard weet ik niet of zij de eerste was die het ooit maakte maar zij was mijn inspiratie. Ik vind het zo een schattig mini tasje, prima geschikt als uitdeelcadeautje op school. We willen zeker niet dat ze teveel snoepen, die ‘kleintjes’ van ons. Je kan er ook heel erg veel tegelijk maken en daarom is het een handig presentje voor grote hoeveelheden.

Afmetingen:
Papier: 5½ x 2 inch of 14 x 5 cm
Rillen lange zijde: 1½, 2, 3½, 4 inch of 4 – 5 – 9 – 10 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery