Inspiratie voor dit doosje kwam door een jong meisje, die een zeer moeilijke tijd achter de rug heeft, maar nu weer op de goede weg is met hulp van een paar engelen. Ze was jarig en verdiende het om in het zonnetje gezet te worden en dit heb ik dus voor haar gemaakt. In het doosje zitten wat leuke spulletjes die alle meiden van haar leeftijd wel leuk vinden. Heb je ook iemand in je omgeving die een cadeautje verdient, maak een kleinigheidje. Het betekent meestal heel veel.

Afmetingen:
Papier: 10 x 8¼ of 25 x 20,5 cm
Rillen lange zijde: 1¾, 4¾, 6½, 9½ inch of 4,5 – 12 – 16,5 – 24 cm
Rillen kort: 1¾, 5¾, keerom 7½ inch of 4,5 14,5, keer om 18,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery