Als je een feestje hebt, klein of groot, wil je graag je gasten bedanken dat ze zijn gekomen en ook voor de eventueel ontvangen cadeautjes.
Toen mijn broer zijn verjaardag vierde begin vorig jaar heb ik ongeveer 30/40 bedankjes gemaakt. Overigens had ik ook de uitnodigingen gemaakt. Bij het maken van veel bedankjes is het verstandig om iets eenvoudigs te kiezen en ook iets waar er niet heel veel papier in gaat zitten.

Afmetingen:
Papier: 4⅝ x 3½ inch of 12 x 9 cm
Rillen lange zijde: 1, 1¾, 2⅞, 3⅝ inch of 2,5 – 4,5 – 7,5 – 9,5 cm.
Rillen korte zijde: beide zijden ¾ inch of 2 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery