Off to great places

Gisteren ben ik begonnen met een nieuwe methode. Proberen in een week 3 kaarten en 2 filmpjes te laten zien met dezelfde stempelset. Het is een absolute uitdaging. Ik heb nog zoveel in mijn hoofd met deze stempelset dus het kan zomaar dat het later in het jaar terugkomt in een andere week. Voor nu heb ik een lucifer stijl doosje gemaakt om aan alle overgaande kinderen in de omgeving uit te delen. Daar waren ze erg blij mee.

Afmetingen:
Cardstock voor bakje: 8¼ x 3 inch of 21 x 7 cm
Rillen: Alle zijden ⅝ of 1,5 cm
Dsp voor omslag: 7 x 5¼ of 18 x 12 cm
Rillen alleen op de korte zijde: 1, 1⅝, 3⅜, 4 of 2,5 – 4 – 8,5 – 10 cm.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery