Welk kind houdt niet van een lollie. Dit is een prachtige traktatie voor op school als een kind in je omgeving jarig is. Je kan er ongeveer 5 uit een vel dsp halen en dat is lekker zuinig. Dat moet je dus ook hebben als je een traktatie voor in de klas maakt. Je wilt er ook niet arm van worden. Ik heb in het filmpje gewerkt met de ‘woven threads’ dsp en de andere voorbeelden zijn gemaakt met ‘it starts with art’ dsp.

Afmetingen:
Papier 9¼ x 2⅜ inch of 6 x 23,5 cm
Rillen op de lange zijde: 3, 3¼, 6¼ 6½ inch of 7,5 – 8 – 15,5 – 16 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery