Dit doosje is ook gemaakt met 6 x 6 inch papier. Het vraagt veel van je creativiteit om projecten te bedenken die met kleine vellen gemaakt zijn, maar er kan heel veel. Ik heb nu een hoge slanke box gemaakt maar het kan natuurlijk ook een vierkante zijn. Met kerst in aantocht, ja wij crafters moeten al ver van te voren beginnen met kerstprojecten anders red je het niet, zal er heel veel te zien zijn en wat zijn er eer leuke dingen te krijgen. Het is mijn favoriete feestje voor wat betreft mijn hobby.

Afmetingen:
Papier: 6 x 6 inch of 15 x 15 cm
Rillen zijde 1: 1⅜, 2¾, 4⅛ 5½ inch of 3,5 -7 – 10, 5- 14 cm
Rillen zijde 2: 1⅜ en 5¼ inch of 3,5 en 13,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery