De inspiratie voor dit boek kwam van een swap die ik al enige jaren geleden heb gekregen. Ik ben dol op het maken van albums en dit was een mooi moment om dat te gebruiken. Het is gemaakt met de magnolia lane dsp in combinatie met mossy meadow en petal pink. Ik heb ook de bijbehorende embellishments (versieringen) gebruikt.

Afmetingen:
Dsp:
1: 6 x 6½ inch of 15 x 15 cm
2: 6 x 7 inch of 15 x 16 cm
3: 6 x 7½ inch of 15 x 17 cm
Bij ieder van deze stukken:
Rillen op de 6 inch zijde: 1⅝ of 4 cm aan beide zijden
Rillen op andere zijde: 3 inch of 7 cm aan beide zijden

Kaft in cardstock: 9½ x 3½ of 22 x 9 cm
Rillen 3¾ inch of 9 cm aan beide zijden

Stukken voor de voor-achter en binnenkanten:
Cardstock: 3½ x 3¼ inch of 8,5 x 8,5 cm
Dsp : 3¼ x 3 inch of 8 x 8 cm

Middenstuk:
Cardstock 1¾ x 3¼ inch of 3,5 x 8,5 cm
Dsp: 1½ x 3 inch of 3 x 8 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery