Ik heb een paar weken geleden al een luciferdoos laten zien. Die was lang en slank. Nu maak ik een die kort en breed is. Heel mooi en klein. Verder heb ik weer een bloem uitgeknipt, gefussycut dus. Voor dit project heb je niet veel materiaal nodig. Wederom heb ik de magnolia lane design papier gebruikt.

Afmetingen:
Bakje, cardstock; 4 x 3½ inch of 10 x 9 cm
Rillen: ¾ inch of 2 cm aan alle zijden.
Deksel, dsp: 6 x 2½ inch of 15 x 6 cm
Rillen op de lange zijde: ¾, 2¾, 3½, 5&frac12 of 2 – 7 – 9 – 14 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery