Deze doos is een hele eenvoudige. Snel klaar en weinig materiaal. Gemaakt met de cellofaan zakjes van stampin up. De zakjes zijn nu gevuld met snoep maar dat kan ook met andere dingen. Denk aan een puntenslijper, gum, nietjes en andere schoolspullen als cadeau voor de start van het nieuwe schooljaar. Dat begint in onze regio over een week. Wat is de tijd weer snel gegaan.

Afmetingen:
Papier: 9½ x 4 of 24 x 10,5 cm
Rillen lange zijde: ½, 2, 5, 6½ inch of 1 – 5 – 12,5 – 16,5 cm
Rillen korte zijde: 1½ inch of 4 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery