Toen de nieuwe catalogus uitkwam was er een set die absoluut gelijk mijn aandacht trok. Ik wist dat ik het wil hebben, ik moest het hebben. Ik vond het zo een mooie set met de pauw en de prachtige kleuren in groen en blauw. Dat zijn mijn favoriete kleuren. Ik heb deze serie gecombineerd met de frisse wind set, wat die kan ook overal bij.

Afmetingen:
Papier: 12 x 5½ inch of 30,5 x 14 cm
rillen lange zijde: 1, 5½, 6½, 11 inch of 2,5 – 14 – 16,5 – 28 cm
korte zijde: 1, 4½ inch of 2,5 – 11,5 cm
Whisper white om te stempelen: 3¼ x 4¼ inch of 10,5 x 8,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery