De set die gedomineerd wordt door pauwen draait uiteraard om trots en mooie prestaties. Dit is dus een mooi set om iemand te feliciteren met een bijzondere prestatie. Hier een doosje gemaakt met de kleur blueberry bushel, een van de kleuren die voorkomt in de serie.

Afmetingen:
Papier bak: 8 x 8 inch of 20,5 x 20,5 cm
Rillen 3 inch of 7,5 cm aan alle zijden.

Papier deksel: 6 x 6 inch of 15 x 15 cm
Rillen ( iets van de kant) 1 en 2 inch of 2,5 en 5 cm aan alle zijden.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery