Nu de dagen donkerder beginnen te worden, wordt het tijd om aan de feestdagen te gaan denken en voorbereidingen te gaan treffen voor alle cadeautjes en kaarten die gemaakt zullen worden. Heel erg leuke tijd van het jaar om te hobbyen. Stampin Up heeft weer hele mooie spullen ontworpen en het is zo moeilijk om een keus te maken in wat te kopen. De set die ik hier heb gebruikt was vanaf het eerste moment een must-have.

Afmetingen:
Papier: 9½ x 8¾ inch of 25 x 22 cm
rillen lange zijde: 2¼,4½, 6¾, 9 inch of 6 – 12 – 18 – 24 cm
Rillen korte zijde: 2¼ en 7¼ inch of 6 en 18 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery