Voor de kerst zijn er een paar stempelsets in de nieuwe catalogus die gewoon geweldig zijn. Met sinterklaas en kerststempels. Die moet je gewoon hebben. Leuk voor je kaarten en andere cadeautjes, denk aan schoencadeau. Dit doosje kan dus ook prima in de schoen met een andere tekst van dezelfde stempelset.

Afmetingen:
Papier: 6 x 7½ inch of 15 x 19 cm
Rillen lange zijde: 1, 3½, 4½, 7 inch of 2,5 – 9 – 11,5 – 18 cm
Rillen korte zijde: ½, 1½, 5 inch of 1 – 3,5 – 12,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery