De feestdagen zijn echt in aantocht en als je in diverse winkels hebt opgelet, merk je dat ook al. Kerst en sinterklaasspullen liggen al in de winkel. In ons hobbyvak zijn we ook bezig met de feestdagen.
Ik heb nu een doosje gemaakt dat perfect geschikt is als schoencadeau maar ook als gewoon cadeau om met kerst te geven. Ik heb het gemaakt met de toile tidings designer series papier die uitsluitend in rood en groen te koop is.

Afmetingen:
Papier: 11 x 1¼ inch of 29 x 10,5 cm
rillen lange zijde: 4½, 5¼, 9¾, 10½ of 11,5 – 13,5 – 25 – 28 cm
Rillen korte zijde: ¾, 3¾ inch of 2 – 7,5 – 9,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery