Hier weer een doosje gemaakt met de toile tidings designer papier serie. Cadeautjes en ideeën bedenken voor kerst is het leukste dat er is. Alle feestdagen zijn natuurlijk leuk om cadeautjes te maken, maar kerst is toch mijn favoriete feestje. Nu een smal en lang doosje gestempeld met de nature’s beauty stampset.

Afmetingen:
Papier: 6 x 8 inch of 15 x 20 cm
Rillen lange zijde: 1⅜, 5⅜, 6¾ inch of 3,5 -13,5 – 17 cm
Rillen korte zijde: 1⅜, 2¾, 4⅛, 5½ inch of 3,5 – 7 -10,5 – 14 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery