De herfst en winter catalogus is alweer een paar weken uit en dus is het tijd voor onze catalogus swap. In het team waar ik zit wordt bij iedere lancering van een catalogus een swap gehouden. Dit houdt in dat je 5 kaarten maakt en naar 5 verschillende mensen opstuurt. Van die mensen krijg je dan ook weer 5 mensen terug.

Wil je de kaart zien die ik gemaakt hebt ga dan naar onderstaande link:
https://athillerys.nl/2019/09/20/kerstkaart-voor-swap/


Hieronder zie je mijn eigen kaart voor de swap

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery