De feestdagen komen eraan. We vieren in Nederland anders dan in Amerika (of Groot-Brittanie), waar de stempels van stampin up vandaan komen ook nog op 5 december het Sinterklaasfeest. Omdat het feest niet in Amerika wordt gevierd hebben we een hele tijd geen stempels gehad met dit thema. Sinds vorig jaar zijn er een enkele opgenomen en die gaan ook als warme broodjes over de toonbank.
Ik heb voor dit schoencadeau gekozen voor het come to gather designer series papier.

Afmetingen:
Papier: 6 x 5½ inch of 16,5 x 12,5 cm
Rillen lange zijde: 2, 3, 5, 6 of 5 – 7,5 – 12,5 – 15 cm
Rillen korte zijde: 1 inch of 2,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery