Nu weer een kerstkaart. Het is belangrijk dat je niet op het allerlaatst met je kerstkaarten gaat beginnen, anders kom je in tijdnood. Ik geef dus een aantal voorbeelden en als je iets ziet dat je leuk vindt om zelf te gaan maken, schroom niet mij te mailen of te bellen. Ik bestel heel graag de benodigde materialen voor je.
Hier heb ik gewerkt met een basis van pretty peacock en dat heb ik gecombineerd soft seafoam. Gestempeld met de nieuwste gouden inkt met de stempelset a little lace.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery