Hier een eenvoudige kaart voor het hele jaar. Zoals je ziet mix ik in deze tijd van het jaar kerstkaarten (feestdagenkaarten) met gewone kaarten voor het hele jaar. Het is namelijk voor veel mensen de tijd om kerstkaarten te maken maar de andere gelegenheden blijven ook voorbij komen. Ik heb gewerkt met een basiskaart van grapefruit grove en dat gecombineerd met shaded spruce. Ik heb de bloemblaadjes en de bladeren ook ingekleurd met wink of stella dat een bijzonder glittereffect geeft.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery