Ik kreeg de opdracht om 70 bedankjes te maken voor de man van een vriendin. Dat is nogal een aantal zou je denken, maar met de stans heb je ze zo klaar eigenlijk. Het verzoek was om te werken met wit en goud. Ik heb dus de mini curvy keepsake box gemaakt in goud, goudglitter en wit met goud gestempeld. Het resultaat was fantastisch en dat vond mijn vriendin ook. Het gouden lint dat ik gebruikt heb wordt niet meer verkocht maar er is een ander gouden lint nu te koop en die zet ik in het overzicht van gebruikte materialen.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery