Sinterklaas is bijna in het land en volgens mij zijn alle kinderen die dit vieren nu erg enthousiast aan het worden. De schoenen kunnen bijna gezet worden en dan kan het eindeloze wachten op cadeautjes beginnen. Ik laat al een tijdje ideeën voor schoencadeautjes zien en dit is er weer één. Uiteraard kun je alle cadeautjes voor elke gelegenheid aanpassen. Ik heb de Christmas time is here serie gebruikt. De ene stempel is in het goud gestempeld en dat wilde op de foto niet echt heel mooi worden.

Afmetingen:
Papier: 9½ x 7¾ inch of 24 x 19 cm
Rillen lange zijde: ½, 4½, 5, 9 inch of 1 – 11 – 12 – 23 cm
Rille korte zijde: ½ inch of 1 cm


Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery