De inspiratie voor deze doos kwam door een verzoek van een kennis van mij. Ze wilde een grote doos waarin ze eventueel ( verpakte) cakejes kon doen. Dit papier is niet geschikt voor voeding dus alle voeding die erin gaat moet eerst verpakt worden/ zijn. Het is gemaakt met een vel 12 x 12 inch die ik heb bijgesneden. Ik heb de hele doos bestempeld om zo een eigen creatie te maken. Dit kan je met alle soorten stempels doen. Ik heb in verschillende blauwtinten gebruikt, maar uiteraard kan je gebruikten wat je al hebt en daar iets moois mee maken.

Afmetingen:
Papier: 12 x 10 inch of 30 x 25 cm
Rillen lange zijde: 2, 5, 7, 10 inch of 5 – 12,5 – 17,5 – 25 cm
Rillen korte zijde: 2 en 8 inch of 5 en 20 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery