Tijdens onstage, de happening van het jaar voor alle Stampin Up demo’s worden we ontzettend in de watten gelegd. We doen ook swaps. Hierbij gaat het erom om projecten te ruilen met mede demo’s en om elkaar daarbij te leren kennen. In Dortmund waren mensen aanwezig uit alle landen waar Stampin Up actief is. De voertaal is daar voornamelijk engels. Het is echt een geweldige ervaring en ik zou het echt iedereen die demo is of wordt van harte aanbevelen.

Afmetingen:
Papier: 4½ x 6 inch of 11,5 x 15 cm
Rillen lange zijde: 1, 2½, 3½, 5 inch of 2,5 – 6,5 – 9 – 13 cm
Rillen korte zijde: 1 inch of 2,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery