Bij onstage geven we elkaar vaak cadeautjes. Mijn upline, Sam, is zo gul en dus kan ik haar niet overslaan als ik cadeautjes uitdeel. Ik zag deze doos met chocolaatjes en dacht meteen dat dat wel een geschikt cadeau zou zijn. Het is een grote doos en die heb ik op maat gemaakt zodat de chocolade erin passen. Ik heb het gemaakt met de woven threads dsp en gestempeld en gestanst met de to a wild rose bundel.

Afmetingen:
Papier deksel: 11¼ x 11¼ inch of 28,5 x 28,5 cm
Rillen: iedere zijde 1½ en 3 inch of 4 en 8 cm

Papier deksel: 10¾ x 10¾ inch of 27 x 27 cm
Rillen iedere zijde (iets van de kant af): 2¾ inch of 7 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery