Dit zijn de cadeautjes die je op het laatste moment maakt. Deze zijn heel erg geschikt om op je mooi gedekte tafel neer te zetten voor al je gasten. Ik doe er dan een lekker zeepje in, maar niet iedereen houdt daarvan dus er kan ook een leuk theelichtje in al dan niet met een geur. Ik heb gekozen voor het feestelijke koper foil papier.

Afmetingen:
Papier: 8 x 4½ inch of 20, x 11,5 cm
Rillen lange zijde: 1, 3½, 4½, 7 inch of 2,5 – 9 – 11,5 – 18 cm
Rillen korte zijde: 1, 3½ inch of 2,5 – 9 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery