Met valentijnscadeautjes denken we vaak in rose en rood, maar dat kan ook anders. Ik heb hier met het prachtige dsp (design papier) van de best dressed serie gewerkt en ik vind het geweldig. Ik ben sowieso dol op bloemen dus als er papier met bloemen is ben ik gelijk verkocht. Hetzelfde geldt voor stempels en alle andere accesoires. Ondanks dat deze serie een best vrouwelijke noot heeft, kan je het dus ook best neutraal gebruiken, zoals ik hier heb gedaan.

Afmetingen:
Papier: 6½ x 9½ inch of 17 x 24 cm
Rillen lange zijde: 1½, 4, 5½, 8 inch of 4 – 10 – 14 – 20 cm
Rillen kort: 1½ en 5 inch en 4 en 13 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery