Deze kaart bestaat uit een aantal lagen en ik vind het prachtig. Ik gebruik nooit zoveel lagen, maar ik denk dat ik het vaker ga doen. Het resultaat mag er zijn. Eigenlijk is het een heel eenvoudige kaart die toch een sjieke uitstraling krijgt door de lagen en de schulprandjes van de stans. Deze stempelset is echt een must-have. Het is heel veelzijdig en in combinatie met de stansen krijg je echt waar voor je geld. Ik heb garden green cardstock gecombineerd met de gratis Lily impressions dsp en whisper white.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery