Ik werd meteen enthousiast van de stempelset die ik hier gebruikt hebt. Ik hou van het tropische thema en nog meer vind ik de kleuren die ik gebruikt heb prachtig. Deze stempelset komt compleet met een eigen stansen. De set is prachtig om te gebruiken voor voorjaars- en zomer kaarten en cadeautjes. Ik heb hier een kaart gemaakt in oranje en gele tinten. De bloem heb ik uitgestanst en ingekleurd met blends en het is echt prachtig geworden. In het echt is het veel mooier dan op de foto.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery