Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn neefje; hij is 5 en is zo een lieverd. De achtergrond is gesponst met soft suede en bestempeld met een stempel uit de set my meadow. Het is niet altijd nodig om heel veel kleuren te gebruiken in een ontwerp. Het is zo een mooie stempelset, zeker voor kaarten met kinderen. Een hele mooie geboortekaart kan je er ook mee maken. Ik maak niet vaak geboortekaartjes, maar dat ga ik veranderen. Het blijft leuk om geboortekaartjes te maken. De stang onder de tekst heb ik ingekleurd met stampin’ blends alcohol markers.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery