Ik ben niet zo snel van slag, maar met alles wat er nu gaande is wordt er wel veel gevraagd van ons uithoudingsvermogen. Hobbyen is een goede manier om af te leiden van alle hectiek die er nu gaande is. Ik heb een mini album gemaakt en voordat je denkt: oh wat ingewikkeld; nee hoor het is zo gemaakt. Het flowering foils papier is zeer geschikt omdat het van zichzelf al zo mooi is en je niet veel nodig hebt om het prachtig te maken. Ik heb het gecombineerd met het peaceful poppies papier en elements. De bloemen op de kaft heb ik ingekleurd met stampin blends, alcohol markers. de stempelset die ik heb gebruikt is Bedanken in stijl en is beschikbaar vanaf 1 april of als je demonstrator wordt kan je het nu al kopen.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery