Nu we bijna alles uit de nieuwe catalogus kunnen en mogen bestellen, kan het feest echt beginnen. Gisteren had ik mijn unboxing video en vandaag zien jullie meteen dat ik de nieuwe inkt bumblebee gebruik voor het doosje dat ik vandaag laat zien. Dit doosje heb ik misschien 8 tot10 jaar geleden voor het eerst gemaakt toen Alicia op de basisschool zat en ik altijd een traktatie maakte als ze jarig was. Ik heb het gecombineerd met de World of good dsp en de Volop vrienden stempelset.

Afmetingen:
Kaartkarton: 8 x 4-1/2 inch of 20,5 x 4,5 cm
Rillen lange zijde: 1, 3-1/2, 4-1/2,7 inch of 2,5 – 9 – 11,5 – 18 cm
Rillen korte zijde: 1, 3-1/2 inch of 2,5 – 9 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery