Voor deze keer heb ik een grote doos gemaakt met de Artistry Blooms serie. Deze serie bestaat uit design papier, stempel en stans bundel en regenboog glitterpaier en pailletten. Een complete serie met alles erop en eraan. Ik heb hier gecombineerd met magenta madness en met night of navy. Het prachtige aan deze serie is dat het echt mooie zomerse felle kleuren heeft. Ik ben er dol op, omdat je met weinig inspanning een prachtig resultaat kan boeken.

Afmetingen:
Kaartkarton voor doosje: 11-1/2 x 6-1/2 inch of 29 x 16 cm
Rillen lange zijde: 4 , 5-1/2, 9-1/2, 11 inch of 10 14 – 24 – 28 cm
Rillen korte zijde: 1-1/2 inch of 4 cm

Designpapier voor deksel: 7 x 4-1/2 inch of 18 x 12 cm
Rillen alle zijden (iets van de kant af)1-1/2 inch of 4 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery