Ik heb meer kaarten gemaakt met de Textured essentials stempelset, die ik ook op maandag heb laten zien. Ik vind het zo een geweldig set. Je hebt geen idee hoe zo een set dan ineens gaat leven. Ik heb zoveel ideeën, dus ik denk dat ik er nog maar even mee aan de slag ga. Hierbij dus nog een paar felicitatiekaarten om te doneren. Ik heb niet alles in de lijst gezet met gebruikte materialen wat het wordt een lange lijst omdat het 3 kaarten zijn, maar zie je toch iets waarvan je meer wilt weten, vraag dat gerust.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery