Ik heb weer een doosje gemaakt met de poinsettia place serie. Het is echt prachtig en je hoeft niet veel moeite te doen om er hele mooie dingen mee te maken. Ik heb nu een grote doos gemaakt, waar je een heel vel A4 kaartkarton voor nodig hebt. Ik heb de kerstster uitgestanst met de bijbehorende stansen en dat geeft gewoon een prachtig resultaat. Ik ben gewoon hele maal weg van deze serie. Zoals je kan zien heb ik de strik op de foto’s toch niet meegenomen. Ik vond het mooier zonder de strik.

Afmetingen:
Kaartkarton: A4
Rillen lange zijde: 1-1/2, 5-1/2, 7, 11 inch of 1 – 10 – 18 – 28 cm
Rillen korte zijde: 1-1/2 inch of 4 cm beide kanten (zie video)

Het designpapier altijd 1/4 inch of 0,5 cm kleiner snijden dan de afmetingen van het vak waar je het op wilt plakken.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery