De stempelset die ik hier gebruikt heb heet Love of leaves . Ik heb het in eerste instantie gemist in de feestcatalogus, maar toen ik een voorbeeld van iemand voorbij zag komen, moest ik het hebben. Ik noem het dus bladerenpracht, omdat ik het werkelijk een prachtige set vind vol met bladeren. De teksten, alhoewel in het engels, zijn ook heel erg goed toe te passen. Ik heb als basiskaart ook een mooi bladgroen, garden green, gebruikt. Ik heb gestempeld met eveneens garden green en pear pizzazz.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery