Ik heb dit doosje gemaakt om te laten zien hoe mooi dat vellum papier is dat dus bewerkt is met fluweel. In het engels noemen ze dat flocked vellum. Het is echt prachtig en het voelt zo fijn. Het doosje heb ik gemaakt als voorbeeld van hoe je het kan gebruiken. Het is gemaakt in mooie kerstkleuren. Ik heb niet de poinsetta bloemen gebruikt in dit voorbeeld, maar wel de takjes in de stans.

Afmetingen:
Kaartkarton 6-1/2 x 8 inch of 16,5 x 20,5 cm
Rillen lange zijde: 1, 3-1/2, 4-1/2, 7 inch of 2,5 – 9 – 11,5 – 18 cm
Rillen korte zijde: 1, 5-1/2 inch of 2,5 – 14 cm
Fluwelen vellum 8 x 4 inch of 20 x 10 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery