Ik ben bezig met de verjaardagskaarten voor het goede doel. Ik heb nu een fleurige kaart gemaakt met verschillende kleuren bladeren in regenboogstijl. Uiteraard kan je de bladeren ook in een kleur stansen, dat geeft ook een mooi effect. De bladeren komen uit de stansen van de de Boho Indigo serie. Dat is echt een geweldige complete set voor een nette prijs. De inspiratie voor deze kaart komt van Ribbongirl op Instagram. Ze maakt de meest geweldige dingen met papier. Check haar pagina vooral als je inspiratie zoekt.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery